S.C. Laminorul SA Satu Mare, str. Soimoseni nr. 29 a luat fiinta in anul 1999 cu capital privat integral romanesc. Inceputul activitatii noastre a constituit-o laminarea otelului si realizarea sirmei tare mata in colaci.

Din anul 2005 structura sortimentala s-a diversificat cu 2 noi activitati: fasonarea otelului beton si bare calibrate. Modernizarea fluxurilor de fabricatie au avut loc in anii 2002-2003, linia de laminare la cald si 2010-2011- Fasonarea otelului beton. Salariatii nostri in decursul celor 18 ani de existenta a societatii au dobindit cunostinte si experienta indelungata  in productie si comert.

Grupat principalele noastre activitati sunt:

  1. Fasonarea otelului beton (OB, PC, B500B, B500C) se face  cu maxim profesionalism in gama sortimentala Fi 6 mm – Fi 32 mm. Materialele folosite sunt certificate la nivel European, furnizate de firme cunoscute in domeniu. La livrarea comenzilor societatea noastra  elibereaza certificate cu parametri fizici si de compozitie. Beneficiarii nostri de otel beton fasonat mai pot solicita si serviciul de montare a elementelor produse, pe santier  in cofragele realizate.
  2. Laminarea  otelurilor late cu sectiunea maxima de 200 mmp (latime 10-25 mm,grosime 3-8 mm) asigura baza materiala pentru foarte multe IMM-uri care isi desfasoara activitatea pentru asigurarea unor bunuri de larg  consum. Aceasta activitate este dublata si de o activitate comerciala care asigura oteluri late la vinzare cu sectiunea  pina la 1000 mmp . Tot in cadrul activitatii de laminare mai realizam: oteluri semiovale,semirotunduri, cu sectiunea maxima de 175 mmp.
  3. Productia de colaci  otel in gama Fi 3-Fi 6 mm prin tragere la rece  reprezinta o alta latura a activitatii noastre. In cadrul acestei grupe de produse se mai realizeaza bare calibrate cu lungimea de la 3 m  la 5 m lungime in gama diametrala  de FI 4- FI 20 mm.